Het concept

ANTWERP meets is netwerkevenement dat ontstond op initatief van GEM Industry, een industriële bouwpromotor die reeds jaren actief is in de provincies Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen.

Tijdens onze samenwerkingen over de provinciegrenzen heen merken we dat er een “communiecatiekloof” bestaat tussen de verschillende regio’s en hun gemeenschappelijke activiteiten. Dit was voor GEM Industry een opportuun startpunt om hierrond het concept ANTWERP meets te organiseren. Op 9 november 2018 gingen we van start met een eerste – succesvolle - editie in Antwerpen (foto's), gevolgd door zeer geslaagde edities in Knokke in juni 2019 (foto's), in Sint-Martens-Latem in november 2019 (foto's), in Schilde in november 2021 en te Knokke in juni 2022 (foto's).

Het evenement wordt steeds op 3 verschillende locaties georganiseerd, nl. Antwerpen (Schilde), Oost-Vlaanderen (Sint-Martens-Latem) en West-Vlaanderen (Knokke).

Het is een netwerkevenement dat uitsluitend gekoppeld is aan de bouwwereld uit deze regio’s. We trachten deze samenkomst exclusief te houden door het aantal genodigden te beperken.

Onze leden bestaan voornamelijk uit bouwpromotoren, aannemers, notarissen, advocaten, architecten ea. bedrijven gekoppeld aan de bouwwereld.

 

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Indien u van ons nog geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen en u heeft interesse om deel te nemen aan een van onze eerstvolgende events, vraag dan hier uw uitnodiging aan. Alle aanvragen worden door ons verwerkt, waarna wij in de toekomst contact met u zullen opnemen.

ANTWERP meets - Knokke 2019
ANTWERP meets - Knokke 2019
ANTWERP meets - Knokke 2019
ANTWERP meets - Knokke 2019

Foto © Dirk De Cubber

 

Antwerp Meets ondersteunt de vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium.

De vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium zet zich in voor de strijd tegen kinderkanker door fondsen te werven voor de opleiding van onze Belgische kinderartsen.

Wij geven een selecte groep van Belgische kinderartsen de kans een unieke internationale opleiding te volgen in het Prinses Máxima Centrum te Utrecht. Het Prinses Máxima Centrum is het grootste Europese expertisecentrum op het gebied van de behandeling van kinderkanker en research.

Meer info: foundation.prinsesmaximacentrum.be

vzw Prinses Máxima Centrum Foundation Belgium
donderdag 16 maart 2023

Cannes

vrijdag 18 november 2022

Sint-Martens-Latem

donderdag 23 juni 2022

Knokke-Heist

Contacteer ons

ANTWERP meets is een initatief van GEM Industry.

Voor vragen mbt. sponsoring
sponsoring@antwerpmeets.com

Overige vragen
patrick@antwerpmeets.com
M. +32 473 369 369