Praktisch

vrijdag 08 september 2023

ANTWERP meets x Les Voiles du Zoute

Beste ANTWERP meets gasten en sympathisanten,
 
Als fervent zeiler steun ik van harte ”Les Voiles Du Zoute“.

Vorig jaar heb ik deelgenomen aan de 1ste editie en dit was een fantastische ervaring. Het sociaal contact tijdens dit event is top en exclusief.

Een avontuurlijke regatta dag op het water met aansluitend de prijsuitreiking en een diner & party om af te sluiten. Hieronder leest u meer over het concept, alsook alle praktische informatie.

Met GEM Industry ondersteunen we dit jaar het event en ik heb me alvast opnieuw ingeschreven. Ik hoop ook u hier te kunnen ontmoeten.
 
Don’t miss this!
 
Tot binnenkort.
Patrick Lambrechts

---

Deze regatta onder bedrijven betekent:

TEAMWORK  |  SAMENWERKING  |  COMMUNICATIE

Het is een geweldige gelegenheid om de TEAMSPIRIT te optimaliseren en samen een uitzonderlijke ervaring te beleven in een uniek kader.

Na afloop van de regatta worden de ervaringen van de dag gedeeld, netwerken worden uitgebouwd en er wordt genoten van een heerlijk gala-diner.

Gezien het heel grote succes van de eerste editie van 2022, zijn wij fier u de 2de editie van “Les Voiles du Zoute” aan te kondigen op datum van 8 september 2023.

Schrijf snel uw team in, zeilervaring is niet vereist, een ervaren skipper vaart met u mee om de nodige instructies te geven.

Bezoek de event website
www.lesvoilesduzoute.be

ANTWERP meets x Les Voiles du Zoute

Contacteer ons

ANTWERP meets is een initatief van GEM Industry.

Voor vragen mbt. sponsoring
sponsoring@antwerpmeets.com

Overige vragen
patrick@antwerpmeets.com
M. +32 473 369 369